САЙТ ПЕРЕБУВАЄ НА РЕКОНСТРУКЦІЇ

Наші видання














Наші проєкти




Посилання




Наші партнери










Рік співробітництва

This post is also available in: English

На нараді в Генеральному консульстві України в Неаполі, що відбулася 16 травня 2023 р., було підведено підсумки співробітництва між Інститутом економіки та прогнозування НАН України (ІЕП)  та Італійським інститутом майбутнього (ІІМ) , угоду про співпрацю між якими було підписано в Неаполі за сприяння Генерального консульства України  рік тому. В нараді взяли участь Генеральний консул України в Неаполі Максим Коваленко, віце-президент та співзасновник ІІМ док. Даніела Порпілья, директор ІІМ з міжнародних питань Вінценто Торре та радник директора ІЕП, головний науковий співробітник сектору державних фінансів, професор Олександр Шаров.

Було відзначено, що за минулий рік cторонам вдалося не просто провести низку міжнародних конференцій та нарад, але й знайти шляхи практичної реалізації своїх розробок.

Сторони домовилися про подальшу спільну роботу з метою ідентифікації конкретних потреб для відродження економіки України та можливостей італійського бізнесу щодо їх задоволення і подальшої співпраці. 

Comments are closed.

-->